Acupunctuur Hillegersberg heeft mij goed gedaan

Acupunctuur Hillegersberg

Dankzij de Acupunctuur Hillegersberg ben ik zo goed als van mijn klachten af. Al een zeer lange tijd loop ik met vermoeidheidsklachten. Een leven naast mijn werk had ik bijna niet meer. Want zodra ik thuis kwam na een dag hard werken, wilden ik het liefste meteen onder de wol kruipen. Feestjes en andere leuke dingen, daar was ik niet meer bij betrokken. Ik had het er al moeilijk genoeg mee om een smoes te verzinnen om niet te hoeven gaan.

Toen ik eenmaal in de gaten had, dat mijn vrienden mij ook niet meer kwamen bezoeken, ben ik eens gaan nadenken. Er moest toch iets aan gedaan worden, dat ik mij niet zo vermoeid voelde. Een bezoek aan de huisarts leverde weinig op, daardoor ben ik zelf verder gaan zoeken en bij een acupuncturist terecht gekomen.  Acupunctuur Hillegersberg

Een afspraak bij Acupunctuur Hillegersberg was snel geregeld

Dezelfde week kon ik al terecht bij de acupuncturist. De naam van deze therapeut is Patrick Ouwerkerk en hij is sinds 1989 zich gaan verdiepen in de Oosterse geneeswijze. Samen met zijn echtgenote heeft hij een praktijk in zowel Rotterdam als Capelle aan den IJssel. 

De allereerste afspraak was meer een kennismakingsgesprek. Er werd mij van alles gevraagd en hierdoor hoopte de therapeut achter de oorzaak te kunnen komen. Na dit gesprek werd er besloten om acupunctuur toe te passen. Door middel van zeer kleine naalden werden deze op mijn lichaam aangebracht. Op deze manier wordt de blokkade die de klachten veroorzaken doorbroken.

Wil jij precies weten hoe deze te werk gaan, neem dan een kijkje op de website van deze praktijk. Hier staat duidelijk aangegeven hoe een werking in zijn gang gaat. Tevens kan je hier ook andere behandelingen vinden die hier in deze praktijk worden uitgevoerd. Acupunctuur Hillegersberg