Benieuwd naar de kosten implantaat?

Benieuwd naar de kosten implantaat? Bij de Boogaard Kliniek zijn deze transparant. Onze kliniek bestaat sinds 2012 en is volledig gericht op gebitsreconstructies met behulp van implantaten, gebitsprotheses, kronen en bruggen. De wijze waarop wij gebitsreconstructies uitvoeren neemt de komende jaren steeds meer toe.

Wat zijn de kosten implantaat?

De kosten implantaat zijn afhankelijk van de behandeling die u nodig heeft. Voordat wij een behandeling starten, geven wij u eerst inzicht in de mogelijke oplossingen op de korte en de langere termijn. U kunt dan een goede afweging maken die bij uw budget past.

De plaatsing van een implantaat

Bij Boogaard Kliniek staat u centraal. Voordat wij een behandeling starten, geven wij u uitvoerige informatie over het behandelplan. Nadat u hiermee heeft toegestemd, starten we met het plaatsen van de implantaat. Deze behandeling bestaat uit vier stappen die afzonderlijk worden uitgevoerd. In totaal duurt de gehele behandeling drie tot twaalf maanden.

Zorgverzekering met aanvullende tandartsverzekering?

Heeft u een zorgverzekering met een aanvullende tandartsverzekering? Dan vergoedt de verzekeraar doorgaans de kosten implantaat. Voordat wij een behandeling starten, vragen wij altijd een machtiging aan bij uw zorgverzekeraar. Pas als de machtiging is afgegeven, starten wij met het plaatsen van het implantaat.