Een goede pedicure in ’s Gravenzande

pedicure 's Gravenzande

Wat heb ik genoten tijdens mijn eerste afspraak bij de pedicure in ’s Gravenzande. Nou echt genoten op het moment dat ik op de stoel zat klopt niet. Maar wel nadat ik de behandeling had ondergaan en weer naar huis ging. Al een tijd had ik een vreselijke pijn aan mijn kleine teen. Geen enkele schoen kon ik aan e het gevolg was dat ik alleen maar slippers aan kon trekken. Toch maar eens naar de huisarts gaan, want elke dag op slippers ziet er ook niet uit, vooral wij nu richting de herfst gaan.  pedicure 's Gravenzande

Doorverwijzing

Helaas kon de huisarts ook niets voor mij dan alleen maar door te verwijzen naar de pedicure in ’s Gravenzande. Het bleek dat er een flinke likdoorn op mijn teentje zat en deze er alleen door een professioneel verwijderd kon worden.  Wieneke Wijnbergen heeft met uiterste zorg mijn teentje behandeld en tevens mijn nagels mechanisch gevijld en gepolijst. Als laatste kreeg ik nog een voetmassage, wat een genot! 

Inmiddels heb ik geen last meer van de likdoorn, maar kom nog regelmatig in deze praktijk. de behandelingen zijn hier zo uiteen lopend en daar maak ik nu gebruik van. Wil jij ook een afspraak maken voor een behandeling, neem dan eerst een kijkje op de website voor de mogelijkheden.