Een sta op stoel in Tilburg kopen

sta op stoel Tilburg

Tegenwoordig is mijn tante een stuk sneller bij de telefoon, dankzij haar sta op stoel in Tilburg. Vaak heb ik haar gebeld, maar na tien keer de ringtoon over te laten gaan gooide ik de hoorn er maar weer op. Dacht dat zij niet thuis was. Meteen daarna ging bij mij de telefoon, mijn tante. Nu bleek dat zij zelf niet zo snel meer op kon staan en daarom heb ik haar voorgesteld om met haar naar de Seniorenwinkel te gaan. Meteen stemde zij daarmee in en hebben wij een afspraak gemaakt om daarheen te gaan. sta op stoel Tilburg

Wat een keuze

Samen met mijn tante zijn wij naar de Seniorenwinkel gegaan en hebben voor haar naar een mooie sta op stoel hierin Tilburg gekeken. Een zeer deskundige medewerkster heeft ons bijzonder goed geholpen. Nadat wij aan haar hadden verteld waar wij naar op zoek waren, liet zij ons meerdere modellen zien. 

Inmiddels heeft mijn tante haar zetel al een mooi plekje in haar woonkamer gegeven. Als je haar nu belt is zij binnen een seconde al aan de lijn. Haar zetel is geweldig , nu kan zij makkelijk opstaan.

Het was een bijzonder goede keuze geweest om mijn tante een andere fauteuil te geven. Behalve dat deze bijzonder goed zit, is het ook een mooi model.