Een zeer goede fysiotherapie nabij Meerhoven

fysiotherapie nabij Meerhoven

Sinds ik bij de fysiotherapie nabij Meerhoven loop, zijn mijn klachten een stuk minder geworden. Een tijd terug ben ik van een stoep afgevallen en heel erg raar terecht gekomen. Vraag me niet hoe mij dat is gelukt, want daar kan ik zelf geen antwoord op geven. Maar wat ik wel weet, dat ik de dag erna bijna niet meer kon lopen en zitten lukte ook al niet goed. Bij de huisarts kreeg ik te horen dat hij er weinig aan kon doen, daarvoor werd ik doorverwezen naar Praktijk Nummer 1, hier konden zij mij wel van deze pijn afhelpen.   fysiotherapie Meerhoven

Bijzonder goed geholpen bij de fysiotherapie in Meerhoven

Meteen heb ik een afspraak bij Praktijk Nummer 1 gemaakt, want zo kon ik echt geen dag langer mee door lopen. Gelukkig kon ik al snel terecht en ben ik hierheen gegaan. De therapeut, Patty Faasen, heeft eerst mijn verhaal aangehoord en is daarna aan de slag gegaan. Natuurlijk was ik best wel zenuwachtig, hoe dit allemaal in zijn werk ging, maar gelukkig viel het allemaal 100% mee. De praktijk ziet er zeer huiselijk uit en er zijn diverse ruimtes meet verschillend apparatuur te vinden. Zo kan je hier het uiterste uit elke behandeling halen.