Home Fit van Sporten

Fit van Sporten

Sinds dat ik weer ben ga sporten voel ik me fitter

Ik ben al een lange tijd op zoek naar de beste manier op toch op gewicht te blijven omdat ik nu niet teveel mag afvallen maar om wel de conditie goed op peil te houden van me eigen. Zo ben ik al vrij snel erachter gekomen dat als ik ga fitnessen dat ik niet of weinig afval maar dat ik er wel de conditie mee opbouw en daar ging het me uiteindelijk ook om. Dankzij het leuke aan het sporten te vinden ben ik het alleen maar vaker gaan doen en nu toch achter gekomen dat ik te vaak in de sportschool te vinden ben wat dan ook weer niet de bedoeling is geweest.

Ik geniet weer van het sporten

Het heeft bij mij wel even geduurd voordat ik het kon merken dat als ik ga sporten dat ik ook weer leer te genieten en niet dat ik er later problemen mee ga krijgen wat dan ook weer niet de bedoeling ervan is. Het trainen in de sportschool heeft me zelf heel erg veranderd omdat mensen mij nu niet meer na kijken maar dat ik zonder irritatie de trainingsschema kan aanhouden die ik heb gekregen en zo de streef gewicht te halen die ik hebben wil. Sinds die tijd voel ik me een stuk beter weer en hoef ik me geen zorgen te maken dat ik het niet kan volhouden of dat ik niet genoeg conditie zou krijgen wat wel de bedoeling ervan is.