Tip: herenkapsalon Leiden

Afgelopen maand ben ik voor het eerst bij Picobello geweest van een goede knipbeurt. Een kennis adviseerde mij om eens bij hun langs te gaan en vervolgens te laten knippen. Dat ben ik gedaan en ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben over dit bedrijf. Als je onder ”herenkapsalon Leiden” zoekt komt het bedrijf direct naar voren en dat heeft natuurlijk een aantal redenen.

Over Picobello staan hele goede recensies. Zo staat er dat zij een goede service hebben, scherpe prijzen hanteren en kwaliteit leveren. Mijn ervaring is precies hetzelfde. Mijn advies is daarom ook om een keer bij Picobello langs te gaan.

Goede service

Picobello heeft gekwalificeerd personeel wat instaat voor een grapje. Voordat je het weet is de knipbeurt al voorbij. Het fijne is ook dat al het personeel op de hoogte is van de mode en precies weet hoe je dat moet knippen.

Picobello beschikt over alles wat je als klant zijnde wenst van een goede kapsalon. Namelijke een goede service, scherpe prijzen en kwaliteit, dus wat wil je nog meer? Simpelweg het is de beste herenkapsalon in Leiden, dus bekijk de website en neem contact op. Mocht je vragen hebben kan je telefonisch contact opnemen en via de mail.