Veel complimenten over mijn legging van de leuke dameskleding webshop

Ik hou wel van een beetje uitdaging, uit je comfort zone treden, zo ook met mijn kleding. Ik wil er graag anders uit zien, waarom ik die behoefte heb weet ik niet, ik denk omdat ik het ook leuk vind als andere mensen net even een tikkeltje anders zijn dan de rest. Maakt je toch unieker. Zo heb ik laatst een leuke legging gekocht, ik zag heb via een dameskleding webshop en was gelijk verkocht, de legging is nog best heftig qua kleur en motieven, maar daardoor juist zeer prachtig. En dit heb ik geweten, ik heb mijn omgeving even flink opgeschud met mijn legging, de meesten vonden het echt prachtig. Je kan de legging natuurlijk niet bij alles aan, en je ziet al snel dat ik eraan kom wanneer ik de legging draag, het was niet zonder reden een van de opvallendste artikelen uit deze dameskleding webshop. Ik verkeer best wel in een conservatieve omgeving, mijn vriendinnen houden vooral van simpel en dit vind ik alleen maar grappig. Omdat ik al gauw merk wanneer ze iets eigenlijk heel gek vinden, of een beetje twijfelen of ik dit wel aan moet doen of niet. Dit geeft mij alleen nog maar meer motivatie om mij extravagant te kleden. Want, wat maakt het nou eigenlijk uit? Heerlijk toch om jezelf te kunnen uiten in kleding. Je moet inderdaad niet bang zijn om op te vallen, dat is wel zo.