Zelfstandigheid bewaard met de online drogist

Ongeveer drie weken geleden heb ik een ernstige operatie moeten ondergaan, over de details daarvan wijk ik hier in deze blog liever verder niet uit. Resultaat is in elk geval dat ik nu bedlegerig ben en geen kant op kan. Dan merk je ineens hoe het eigenlijk is om vrijgezel te zijn, want vond ik dat dit afgelopen jaar nog altijd erg leuk en spannend, nu voel ik me eenzaam. Natuurlijk heb ik hulp van vriendinnen die in de buurt wonen, maar die meiden hebben ook allemaal hun eigen leven en die wil ik niet altijd al te veel lastig vallen. Daarom komt het dus dat ik de wondere wereld van het internet wat meer verkend heb en daarmee blijk ik tot op zekere hoogte behoorlijk zelfstandig uit de voeten te kunnen. Het scheelt dat ik mijn vriendinnen niet meer voor elke boodschap het pad op hoef te sturen nu ik de online drogist ontdekt heb. Bij de online drogist kan ik bijvoorbeeld heel handig enkele van mijn medicijnen of pijnstillers bestellen en die worden dan gewoon de volgende dag bezorgd. Dat loopje naar de voordeur maken, dat kan ik nog net en dus is dat het zeker waard. Ik ben altijd graag alleen geweest maar merk nu ook dat eenzaamheid iets anders is dan sec het alleen zijn. Ik heb altijd goed alleen uit de voeten gekund maar nu je merkt dat je afhankelijk van een ander bent krijg je ineens een andere kijk op de zaak. Zoiets als de online drogist helpt me toch mijn eigen zelfstandigheid en onafhankelijkheid te bewaren.