Home Blog

Alles over psoriasis kan je hier lezen

0
Alles over psoriasis

Op de website van psoriasisbehandeling.com kan je alles over psoriasis lezen. Deze vervelende, maar veel voorkomende, chronische, aandoening van de huis, kan veel ellende veroorzaken. Niet alleen dat het er vreselijk uit ziet. Het kan ook erg jeuken of pijn doen. Veel mensen hebben er last van en weten vaak niet wat je hier het beste tegen kan doen. Let wel, het is een chronische aandoening die je je hele leven bij je blijft dragen. Echter kan je er wel het één en ander aan doen om het op een lager pitje te zetten.

Alles over psoriasis

Lees hier alles over psoriasis

Veel mensen met deze huidaandoening zijn hiervoor onder behandeling bij een arts of specialist. Het voorschrijven van een zalfje is dan vaak de behandeling die je van een arts krijgt. Echter weten veel mensen niet dat je deze klachten op een natuurlijke manier kan verzachten. Hiervoor moet je bepaalde dingen niet eten, of juist wel. Op de website van psoriasisbehandeling.com staan veel interessante tips. Zeker de moeite waard om hier naar te gaan kijken, wanneer jij ook last hebt van deze vreselijke huid aandoening.

Stress en roken kunnen ook een oorzaak zijn van deze ziekte. Vooral stress is één van de redenen dat je deze plekken ziet verschijnen. Dit alles en nog veel meer is allemaal te lezen op deze website.

De voordelen van een infraroodsauna

0
Straling

Een infraroodsauna is een goede manier om thuis te ontspannen. Het warme infraroodlicht dringt namelijk diep door in de spieren waardoor deze zich beter kunnen ontspannen. Dit geeft verlichting bij spier- en gewrichtspijn. Zeker voor mensen die hier chronisch last van hebben, kan het echt de moeite waard zijn om zelf een cabine aan te schaffen voor bij je thuis. Op die manier kun je er altijd gebruik van maken wanneer jij wil en zo vaak als je maar wilt. Zolang je er maar wel rekening mee houdt dat er een maximale tijd wordt geadviseerd.

Infraroodsauna

Infraroodsauna voor lichamelijke en mentale ontspanning

Naast lichamelijke ontspanning biedt een infraroodsauna ook mentale ontspanning. Even een moment van rust, weg van de drukte van alledag en gewoon even helemaal niets. En juist wanneer je thuis een cabine hebt, bespaart het veel tijd omdat je niet eerst naar een sauna of wellnesscenter hoeft. Door de warmte gaan je poriën open staan waardoor het vuil makkelijker je lichaam kan verlaten. Je huid ziet er daardoor stralend en gezond uit.

Bodyfit

Een infraroodsauna bij jou thuis

Een infraroodsauna bij je thuis is een stuk eenvoudiger dan het lijkt. Je kunt een infraroodcabine ook gewoon online bestellen. Er zijn verschillende formaten dus je vindt er altijd wel eentje die past. Misschien heb je op zolder nog een ruimte over of heb je een grote badkamer waar een cabine in past? Je vindt deze infraroodcabines in de webshop van Bodyfit. Het zijn standaardcabines in verschillende maten waarbij je opties toe kunt voegen om ze echt helemaal naar jouw wensen te maken. Zo kun je kiezen voor vloerverwarming of led kleurentherapie en kun je ook kiezen welke stralers je wilt, magnesiumoxide, full spectrum of Nobelflex. Je ziet dan ook direct wat de meerprijs wordt van de sauna. Kijk voor alle specificaties en formaten in de webshop van Bodyfit.

De Fysioo is een fantastische fysiotherapie bedrijf

0

Het bedrijf genaamd De Fysioo is een goed fysiotherapie bedrijf dat je goed kan helpen met al je klachten! Het bedrijf is al jarenlang actief. Hierdoor zijn zij ook uiteraard zeer ervaren en goed in hun vak. Als je graag wilt weten wat dit bedrijf voor je kan betekenen, dan raad ik het je zeker aan om hun website te bezoeken, want hierop kan je namelijk zien wat dit bedrijf voor je kan betekenen.

Uitstekende aspecten van het bedrijf genaamd De Fysioo

  1. De werknemers in dienst hier zijn klantvriendelijk en servicegericht. Hierdoor heb je altijd een fijn gevoel als je dit bedrijf benaderd voor hulp.
  2. Werknemers van dit bedrijf beschikken over de juiste diploma en ervaring. Hierdoor kunnen zij je goed te hulp staan met al je problemen!
  3. Over het algemeen worden heel veel behandelingen hier volledig vergoed door je zorgverzekering
  4. De website van dit bedrijf is overzichtelijk en fijn om doorheen te navigeren. Hierdoor kan je alles gemakkelijk en snel terugvinden zonder enkele moeite!

Mijn ervaring

Persoonlijk ben ik zeer goed behandeld door dit bedrijf, want hier hebben zij mij namelijk goed kunnen helpen met al mijn nekklachten. Hierdoor ben ik uiteraard zeer tevreden over dit bedrijf! Als je ook in aanraking wilt komen met een goed fysiotherapie bedrijf, dan raad ik je De Fysioo zeker aan!

De Fysioo inschakelen

Je kunt dit bedrijf gemakkelijk in schakelen door middel van deze URL: https://defysioo.nl/, want hierop kan je namelijk contact opnemen met dit bedrijf.

Medik8 Hydr8 B5

0

Medik8 Hydr8 B5 is een vocht herstellend serum voor het gezicht en het lichaam. Het serum ondersteunt de huid bij het herstellen van de natuurlijke vochtbalans. Dit zorgt voor een verbetering van de huidtextuur. Het serum zorgt ervoor dat de huid helder, zacht en soepel wordt. Daarnaast zorgt het serum voor huidverjonging en het bevordert wondgenezing. Het serum is niet vettig en heeft een lichte textuur, waardoor het geschikt is voor alle huidtypen en voor alle leeftijden. Hydr8 B5 wordt gelijk geabsorbeerd door de huid en laat geen vettig laagje achter. Het serum hydrateert de huid tot 24 uur.

Het serum zorgt ervoor dat fijne lijntjes minder zichtbaar worden. Daarnaast zorgt het serum er ook voor dat de weerstand van de huid wordt verbeterd. Het serum beschermt de huid tegen schadelijke externe invloeden.

De twee belangrijkste ingrediënten in dit verzorgende en voedende Medik8 serum zijn Vitamine B5 en hyaluronzuur. Vitamine B5 zorgt voor verbetering van de huidstructuur en hydrateert de huid. Het helpt bij het vasthouden van vocht en bevordert aanmaak van collageen. Ook werkt Vitamine B5 goed samen met Vitamine C om de huid, die door de zon is beschadigd, te herstellen. Vitamine B5 kalmeert de geïrriteerde huid en heeft een anti-jeuk werking. Hyaluronzuur is een suikermolecuul dat van nature in de huid voorkomt. Het is een actief ingrediënt dat vocht vasthoudt, waardoor het in staat is de huid tot 24 uur te hydrateren vanaf de diepste lagen tot aan het oppervlak van de huid. Daarnaast kan hyaluronzuur openingen tussen huidcellen en de teint opvullen, waardoor fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden. Het serum is zeer eenvoudig te gebruiken. Breng ’s ochtends en/of ’s avonds vijf tot zes druppels aan op een gereinigde huid, voor het aanbrengen van een dag- en/of nachtcrème. Verdeel het serum gelijkmatig over het gezicht, hals, decolleté en andere gewenste plekken op het lichaam. Het serum zorgt ervoor dat de dag- en/of nachtcrème beter wordt geabsorbeerd door de huid. Het is ook te gebruiken als basis voor make-up. Bij acne of een vette huid is het gebruik van Medik8 Hydr8 B5 op zichzelf voldoende. Medik8 Hydr8 B5 bevat geen SPF, waardoor het belangrijk is om het overdag te gebruiken in combinatie met een dagcrème of andere producten die wel SPF bevatten. Dit serum zorgt voor een kalme, heldere, zachte en gehydrateerde huid. Het Medik8 Hydr8 B5 serum bevat geen parabenen en is parfumvrij en alcoholvrij.

Een goedkoopste zorgverzekering, de beste keuze?

0

Is een goedkoopste zorgverzekering ook gelijk de beste keuze? Het einde van het jaar nadert. Een periode waarin wij allemaal de mogelijkheid hebben om over te stappen van verzekering. Voor vele kan dit aardig wat kosten schelen. Denk hierbij aan het goed inrichten van jouw verzekering. De tandarts en dergelijke dienen hier ook allemaal bij meegenomen te worden. Zo kun je goed zien of je aan het einde van de streep overhoudt, of dat je juist meer moet betalen. Hierin ben je natuurlijk vrij om te blijven of om over te stappen. Dit laatste raad ik je sowieso aan om het te overwegen. Een verzekering kan je een hoop oplossingen bieden.

Sluit een goedkoopste zorgverzekering tijdig af!

Wanneer jij erachter bent gekomen dat je een verzekering nog voordeliger af kunt sluiten, dan moet je het nu doen! Vanaf 1 januari in het nieuwe jaar gaat deze verzekering in. Dit wil zeggen dat je vanaf dat moment kunt profiteren van de aantrekkelijke prijzen. Iedere zorgverzekering hanteert nu eenmaal andere prijzen. Al verschilt het niet heel erg veel. Toch is het raadzaam om jezelf hierin te verdiepen. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaald voor hetgeen wat je nodig hebt voor de zorg. Tandheelkunde is tevens erg belangrijk om dit in het pakket erbij te hebben. Zo ben jij behoedt voor hoge prijzen als je naar de tandarts toe moet. 

Pradaxa

0

Het middel pradaxa wordt voorgeschreven wanneer bloedstolsels voorkomen of behandeld moeten worden. In dat geval moeten de stoffen worden bestreden die deze stolsels helpen veroorzaken. Het kan gaan om stolsels in de bloedvaten die ontstaan nadat een operatie ter vervanging van een knie of heup is ondergaan. Het is echter wel belangrijk om te weten dat er ook voorwaarden zijn verbonden aan het gebruik van het middel. Daarom is het goed om te weten wat er wel en niet mogelijk is op het gebied van gebruik van dit medicijn.

Hoe is pradaxa te gebruiken
Om pradaxa goed te laten werken moet er dagelijks op hetzelfde tijdstip een capsule worden ingenomen. Dit kan voldoende zijn om de werking te garanderen. Gebruikelijk is dit een tablet van 220 mg, maar in het geval van leeftijd boven de 75 jaar, of een nierfunctie van een kwart zal deze dosering worden teruggebracht tot 150 mg. In dat geval moeten gelijktijdig twee capsules van 75 mg worden ingenomen. In de eerste dagen na de operatie zal het gebruik het belangrijkst zijn, de eerste capsule moet 1 tot 4 uur na de operatie worden ingenomen. In de eerste tien dagen worden soms 2 capsules per dag voorgeschreven.

Wisselwerking tussen Pradaxa en andere middelen
Andere middelen tegen bloedstolsels, pijnstillende middelen, ontstekingsremmers, sint-janskruid, antidepressiva, bepaalde antibiotica, medicijnen tegen hartritmestoornissen, middelen tegen schimmelinfecties, medicijnen die orgaanafstoting moeten voorkomen, medicijnen voor de behandeling van aids en medicijnen tegen epilepsie kunnen allemaal een probleem vormen in combinatie met Pradaxa. Heb hier dus goed overleg met de arts over. Daarnaast is het slim om ook alle andere medicijnen die gebruikt worden in ieder geval even voor te leggen aan de arts. Op die manier kan veel zekerheid worden verkregen over het wel of niet werken met elkaar. Via MedicijnDokter kun je alle medicijnen vinden.

Hoe bewaren?
Het bewaren van Pradaxa moet beschermd worden tegen vocht. Om die reden is aan te raden om het in de blisterverpakking waarin het wordt aangeleverd te bewaren. Hierop staat ook de uiterste houdbaarheidsdatum. Daarnaast is het ook zo dat de capsules niet in pillendozen of weekdozen bewaard kunnen worden.

Tip: Herniakliniek

0
Herniakliniek

De Herniakliniek heeft mij van een zeer vervelende rugpijn afgeholpen. Al jaren loop ik met een vreselijke pijn onder in mijn rug. In eerste instantie zocht ik er niets ernstigs achter, maar inmiddels weet ik wel beter. De pijn onder in mijn rug ging maar niet over en ook fysiotherapie wilde maar niet helpen. Hierop kreeg ik een tip om eens een afspraak bij deze kliniek te maken. Eerst heb ik een afspraak gehad met een chirurg. Hier werd mij precies verteld hoe en wat ik allemaal kon verwachten. Natuurlijk werd er eerst gekeken wat er aan de hand was en al snel kreeg ik de diagnose hernia.  Herniakliniek

Goed geholpen bij de herniakliniek

Tijdens het gesprek met de chirurg heb ik verbaasd geluisterd naar zijn verhaal. Vroeger werden dit soort operaties ook uitgevoerd, alleen was het herstel na die tijd heel erg lang. Vaak moesten mensen daarna nog 6 weken plat blijven liggen. Gelukkig is de kennis vandaag de dag een stuk beter geworden en is een operatie ook niet iets om heel erg tegenop te kijken. Bij deze kliniek hebben zij een speciale behandelmethode, waarna je na twee uur al naar huis mag. Ook is het geen algehele narcose, maar een analgo-sedatie. Hier wordt de huid verdoofd en krijg je een pijnstilling via het infuus.

De Iprenburg Herniakliniek is een kliniek waar al deze operaties in een dagbehandeling worden uitgevoerd. Voordeel is dat je snel weer op de been bent en zonder pijn verder jouw leven kan volgen. Kijk op de website voor de nodige informatie over deze kliniek en de behandelingen.   Herniakliniek

Rouwbegeleiding, lees hier meer over

0
Rouwbegeleiding

Rouwbegeleiding heeft mij bijzonder goed geholpen, nadat ik mijn baan was verloren. Ja, je leest het goed, want niet alleen als je een dierbare verliest kan je hier terecht. Een baan verliezen kan hetzelfde effect hebben als iemand die je lief hebt verliezen.

Meer dan 25 jaar heb ik voor dezelfde baas gewerkt en daarom kwam de klap hard aan toen ik te horen kreeg dat ik ontslagen zal worden. ik moest plaats maken voor de jongere werknemers die een andere kijk op de werkzaamheden hadden. Hoe zeer ik ook mijn best had gedaan, ik moest afscheid nemen van dit bedrijf en de werkzaamheden. Rouwbegeleiding

De rouwbegeleiding heeft mij zeer goed geholpen

Omdat het allemaal best wel rouw op mijn dak kwam, dat ik van het ene op het andere moment zonder baan kwam te zitten, had ik het loodje erbij neer gelegd. De tijden die daarop volgden ging ik in een neerwaartse spiraal naar beneden. Ik had nergens meer zin in en nam nergens meer deel aan. Op den duur leek ik wel een kluizenaar geworden. Gelukkig had een goede buurvrouw in de gaten wat er meet mij aan de hand was en zij heeft voor mij een afspraak bij het Holistisch Centrum Brabant gemaakt. hier ga je met een coach aan de slag om de oorzaak van mijn probleem aan te pakken. Hierbij wordt niet naar één bepaald punt gekeken, maar naar mijn geheel. In eerste instantie vond ik het maar niks om hierheen te gaan, maar al snel kreeg ik in de gaten dat er veel gevoelige snaren werden gevonden. Inmiddels heb ik weer een leuke baan en gaat het bijzonder goed met mij, mede te danken aan deze begeleidingRouwbegeleiding

Drie reden waarom je goed zit bij TIM fysio in Rotterdam

0

Wanneer je fysiotherapie nodig hebt of je lichaam gewoon fit wilt houden doe je jezelf er goed aan om naar een goede fysiotherapiepraktijk te gaan. Zo’n praktijk is TIM fysio in Rotterdam. Hier kun je terecht voor verschillende dingen zoals fysiotherapie en fitness. In dit artikel lees je waarom je goed zit bij TIM fysiotherapie Rotterdam.

  1. Diverse specialiteiten onder één dak

Voor fysiotherapie zijn verschillende specialiteiten. Niet elke klacht kan met dezelfde methoden worden opgelost. Daarom werken er bij TIM specialisten die jou goed kunnen helpen met je klachten. Zo kun je bij deze praktijk terecht voor revalidatie nadat je bent geopereerd of wanneer je last heb van je gewrichten. Ook voor blessures die zijn opgelopen door sport kun je terecht bij TIM in Rotterdam.

  1. Verschillende medische disciplines

In het medisch centrum waar TIM in Rotterdam is gevestigd zijn veel medische disciplines gevestigd. Zo kan er gemakkelijk samengewerkt worden tussen de verschillende disciplines en kan informatie snel doorgestuurd worden. Zo kun jij de beste zorg krijgen. Zorg waar je recht op hebt.

  1. TIM houdt je lichaam fit en gezond

Bij TIM kun je ook terecht om weer fit te worden of om jezelf fit te houden. Via TIM fitness kun je revalideren of gewoon sporten omdat je dat zelf wilt. Je krijgt hierbij de beste begeleiding mogelijk om je conditie op peil te houden.

Een sauna kopen voor een betere gezondheid

0
Lichaam en geest

Een sauna kopen voor een betere gezondheid? Dat is wat wij hebben gedaan. Ik ging vaak naar de sauna en ik merkte echt dat ik me daar beter door voelde. Dat gevoel kun je ook in je eigen huis ervaren!

Sauna kopen

Waarom is een sauna kopen goed voor je gezondheid?

Waarom is een sauna kopen zo goed voor je lichaam en geest? Doordat je hartslag stijgt, wordt je bloed beter rondgepompt. Goed voor je hart en voor de doorbloeding in je lichaam. Bovendien zorgt de warmte voor betere ontspanning van spieren en gewrichten. En dat is voor goed voor lichaam en geest. Afkoelen is ook essentieel. Hierdoor krijgen je organen ook een belangrijke boost. Door zweten en afkoelen wordt ook je huid gereinigd en wordt celvernieuwing gestimuleerd. Je krijgt er dus een mooiere huid van. Bovendien wordt gezegd dat je weerstand wordt verhoogd door de sauna.

Voordelen voor gezondheid

De investering meer dan waard

Een sauna kopen is ook een economische beslissing. Al die sauna bezoekjes zijn immers ook niet goedkoop. En elke keer daar naartoe begon ook zijn tol te eisen want je wilt niet altijd de deur uit voor je ontspanning. Het feit dat ik nu thuis naar de sauna kan, brengt me veel rust. Het is natuurlijk een flinke uitgave maar wel een investering die het waard is. Een investering in mijn welzijn en mijn gezondheid.

Specialist in wellness

Ik kocht mijn sauna bij Bodyfit, de specialist op het gebied van wellness. Zo verkopen ze naast sauna’s ook zwembaden, stoombaden, infraroodcabines en spa’s. De sauna’s worden op maat gemaakt in een eigen saunafabriek. Hierdoor kun je jouw sauna helemaal naar je eigen wensen samenstellen. Er zijn verschillende opties zoals lichttherapie met led verlichting, ramen, luidsprekers of kruidenaroma therapie. De adviseur van Bodyfit kan je alles vertellen over de mogelijkheden en de invloed op jouw gezondheid.