Breid de zorg uit
Vandaag de dag zijn er meer mogelijkheden om zorg te bieden, de tijd dat je perse naar een huisarts moet is voorbij. Zeker de laatste jaren is gebleken, dat er uitstekende zorg te geven is online. Maar e health ggz is meer dan alleen een patiënt online zien, ook chatten en bellen met een patiënt zijn mogelijkheden die er zijn. Het dossier van een patiënt is ook erg belangrijk, niet alleen voor de arts maar ook voor de patiënt want deze wil die misschien ook inzien. Met Vcare kun je verder komen, en breidt je comfortabel en op een veilige manier de zorg uit. Wist je dat het zelfs anoniem mogelijk is, om een hulpverlener in bijvoorbeeld in de geestelijke zorg te spreken als patiënt?
Welke mogelijkheden zijn er allemaal?
Met Vcare zijn er vele mogelijkheden betreft het opzetten van een online systeem, maar het is ook mogelijk om een platform op te zetten anoniem voor mensen die niet direct herkenbaar willen zijn. Met e health ggz biedt je verschillende diensten aan, en weet je zeker dat deze ook anoniem kunnen blijven. De omgeving is geheel gesloten waarin je werkt, dit om lekken van data en gegevens tegen te gaan. Patienten en clienten hebben ieder moment de mogelijkheid om gebruik te maken van het platform, snelheid kent ook geen grenzen binnen het systeem. Het systeem werkt 24 uur per dag en geeft ook de garantie dat gegevens dag en nacht beschermd zijn.
Veilig opslaan van gegevens
In de zorg wordt veel gebruik gemaakt van belangrijke data en gegevens, je moet er niet aan denken dat de gegevens van patiënten in verkeerde handen komen of nog erger op straat komen te liggen. Sinds 2018 moeten de gegevens volgens de avg zorg worden opgeslagen, dit is mede gekomen door de zorg die erg veranderd is vanwege de corona crisis. Het is niet zo vanzelfsprekend meer dat iemand naar de huisartst toe gaat, veel huisartsen bieden nu ook online mogelijkheden aan. Dit heeft wel tot gevolg dat er nieuwe regels betreft privacy opgesteld moesten worden, zodat deze niet in gevaar komen. Er werd niet alleen meer gebeld, maar ook beeldbellen was ineens razend populair geworden.
Onmisbaar geworden in de zorg
Nadat de zorg eigenlijk geheel op de schop is gegaan, en de hele branche snel moest schakelen is het nu eigenlijk onmisbaar geworden. Met avg zorg ben je niet meer zo beperkt, en hoeven patiënten niet perse naar de huisarts meer. Wanneer de gegevens veilig zijn is online zorg de toekomst, natuurlijk kun je niet iedere behandeling online doen en zijn er nog problemen waarbij je langs moet komen. Het is duidelijk dat zorgaanbieders serieus hebben nagedacht over de privacy van hun patiënten, dat er tijdens beeldbellen bijvoorbeeld geen andere in kunnen breken of mee kunnen kijken zodat de privacy in het geding komt. Waar voorheen de privacy een struikelblok was, is het tegenwoordig een toevoeging waar je als arts gebruik van kunt maken en niet te vergeten de patiënten die een vertrouwd gevoel hebben.