Colloïdaal goud: wat is het en waar kan het tegen helpen?

Colloïdaal goud

Colloïdaal goud zou je ook wel goudwater kunnen noemen, oftewel water waarin heel kleine deeltjes goud zitten. Hierbij gaat het om puur goud en ook om een heel kleine hoeveelheid puur zilver. In deze hoedanigheid is dit op diverse plekken te koop als middel waarmee je je eigen gezondheid een boost zou kunnen geven. Deze kleine gouddeeltjes dienen dan in feite als mineraal waar je lichaam baat bij zou moeten hebben.

In potentie is colloïdaal goud in staat de helpende hand te bieden bij tal van ziekten, aandoeningen en andere problemen op fysiek gebied. Zo zijn er verhalen bekend waar het goud eraan heeft bijgedragen dat een tumor kleiner werd. Verder kan goudwater de klachten als gevolg van lepra, tuberculose, een stofwisselingsziekte, de ziekte van Parkinson en syfilis helpen te verminderen. Ook problemen als slapeloosheid, onverklaarbare rillingen, overgewicht, structureel pijnlijke gewrichten, reuma, artrose en artritis verlichten of helpen op te lossen. Al bij al gaat van colloïdaal goud een pijnstillende en kalmerende werking uit.

Colloïdaal goud

Tips voor bij de inname van colloïdaal goud

Als je nooit eerder colloïdaal goud hebt ingenomen en dit nu, om welke reden dan ook, voor het eerst zou willen gaan doen, houd voor een veilig en doordacht dan de volgende tips in het achterhoofd: 

  • Ga met name in het begin bedachtzaam te werk en start met kleine hoeveelheden. Analyseer vervolgens eerst hoe je lichaam daar precies op reageert. Merk je positieve resultaten en geen ongewenste bijwerkingen, dan zou je kunnen overwegen de dosering iets te verhogen. De werking van dit goudwater kan namelijk per persoon verschillen.
  • Bestel of koop je colloïdaal goud bij een aanbieder waarvan je zeker weet dat je deze blind kunt vertrouwen.