De Audicien heeft mijn Grootouders Geholpen

Nr1Horen is zo ontzettend belangrijk. Ik ben als horende geboren en kan me er weinig bij voorstellen dat mijn gehoor het niet meer zo goed zal doen. Ok, toegeven, soms zou ik willen dat ik wat minder goed kon horen. Mijn gehoor is namelijk echt ontzettend goed en dat brengt vaak wat ergernis met zich mee. Zo weet ik altijd precies wat de buurvrouw aan het doen is en ook de kinderen hebben er soms flink de balen van want iets stiekem doen zit er eigenlijk niet in, mijn oren horen het allemaal. Wanneer het gehoor het niet zo goed meer doet is de audicien vaak de persoon naar wie men zich richt. Ik weet dat heel erg goed want mijn beide grootouders zijn eigenlijk wel doof en dankzij de audicien bij hen in het dorp hebben zij toch wel wat mogelijkheden voor een beperkt gehoor, een beperkt gehoor is altijd nog beter dan helemaal niks kunnen horen. Ik kan me er echt weinig bij voorstellen maar ik zie wel waar mijn grootouders mee te maken hebben wanneer zij in een winkel zijn, wanneer ze een verjaardag bezoeken maar ook wanneer ze gezamenlijk iets proberen te overleggen want zelfs dat gaat erg lastig. De audicien heeft mijn beide grootouders een mooi en nieuw gehoorapparaat aan weten te meten en daar ben ik hem zeer dankbaar voor want het gemopper over elkaar is flink afgenomen de laatste weken.