De beste laserbehandeling bij laserbehandeling Amsterdam

Bent u op zoek naar een laserbehandeling Amsterdam? Dan is Gentle Clinics echt wat voor u!

Zij bieden namelijk verschillende soorten laserbehandelingen aan. Een voorbeeld hiervan is het laser ontharen met de BIOS Square Epil. Deze laserbehandeling zorgt voor veel voordelen. Zo is laser ontharen 100% pijnloos en is het mogelijk om definitief te ontharen. Het is geschikt voor alle huidtypes tot huidtype VI. Buiten dat heeft u minder behandelingen nodig dan bij andere laserbehandelingen. Afhankelijk van uw verzekering kan het mogelijk zijn dat u een vergoeding krijgt voor specifieke laserbehandelingen. Wanneer u kiest voor laser ontharen, dan krijgt u een gratis proefbehandeling. Bij hen wordt u behandeld door ervaren laser- huidspecialisten en u hebt geen last van wachttijden.

De Bios Square Epil is een uniek apparaat. Het is namelijk het eerste apparaat ter wereld dat een vierkant gebied behandelt met haar laser. Met andere apparaten wordt er een rond gebied behandeld. Het apparaat zorgt ervoor dat er geen overlap is, buiten dat wordt de energie efficiënter gebruikt. Het risico op verbrandingen neemt ook nog eens af.

Diverse laserbehandeling Amsterdam

Bij Gentle Clinics bieden zij diverse soorten laserbehandelingen aan. Waar u ook naar op zoek bent, voor een laserbehandeling Amsterdam bent u bij hen aan het juiste adres. Zo zijn zij er ook voor u als het gaat om huidverbetering en huidverjonging. Met de Medcos MicroSkinPolish bieden zij een drie- in-één behandeling van microdermabrasie, koud laser en polishing aan. Dit zorgt voor een complete behandeling als het gaat om huidverbetering en huidverjonging.