De voordelen van een infraroodsauna

Straling

Een infraroodsauna is een goede manier om thuis te ontspannen. Het warme infraroodlicht dringt namelijk diep door in de spieren waardoor deze zich beter kunnen ontspannen. Dit geeft verlichting bij spier- en gewrichtspijn. Zeker voor mensen die hier chronisch last van hebben, kan het echt de moeite waard zijn om zelf een cabine aan te schaffen voor bij je thuis. Op die manier kun je er altijd gebruik van maken wanneer jij wil en zo vaak als je maar wilt. Zolang je er maar wel rekening mee houdt dat er een maximale tijd wordt geadviseerd.

Infraroodsauna

Infraroodsauna voor lichamelijke en mentale ontspanning

Naast lichamelijke ontspanning biedt een infraroodsauna ook mentale ontspanning. Even een moment van rust, weg van de drukte van alledag en gewoon even helemaal niets. En juist wanneer je thuis een cabine hebt, bespaart het veel tijd omdat je niet eerst naar een sauna of wellnesscenter hoeft. Door de warmte gaan je poriën open staan waardoor het vuil makkelijker je lichaam kan verlaten. Je huid ziet er daardoor stralend en gezond uit.

Bodyfit

Een infraroodsauna bij jou thuis

Een infraroodsauna bij je thuis is een stuk eenvoudiger dan het lijkt. Je kunt een infraroodcabine ook gewoon online bestellen. Er zijn verschillende formaten dus je vindt er altijd wel eentje die past. Misschien heb je op zolder nog een ruimte over of heb je een grote badkamer waar een cabine in past? Je vindt deze infraroodcabines in de webshop van Bodyfit. Het zijn standaardcabines in verschillende maten waarbij je opties toe kunt voegen om ze echt helemaal naar jouw wensen te maken. Zo kun je kiezen voor vloerverwarming of led kleurentherapie en kun je ook kiezen welke stralers je wilt, magnesiumoxide, full spectrum of Nobelflex. Je ziet dan ook direct wat de meerprijs wordt van de sauna. Kijk voor alle specificaties en formaten in de webshop van Bodyfit.