Doorverwezen naar letselschade advocaat Den Bosch

burn-outIk ben een fervent auto rijder, het liefst race ik ook echt, op een formule een baan, of iets soort gelijks, maar laatst heb ik een vervelend voorval gehad met een lease auto, een auto geleend van het bedrijf waar ik werk, en was het een lastig klusje om de zaak goed te bekijken, vandaar dat ik toen naar een letselschade advocaat den bosch zocht. Ik had een zogenaamde aandoening die ik niet nader wil noemen door privacy redenen, ik schaam mij er misschien ook een beetje voor. Maar deze aandoening is dus ontstaan na het ongeluk, het was niet eens mijn schuld, je zou verwachten dat ik van snelheid houd en vast even net te snel ging maar dit was niet het geval, ik zat gewoon heerlijk rustig aan te doen. Mijn letselschade advocaat den bosch beaamd dit. De aandoening tekent mijn leven, ik moet elke dag medicatie en kan mijn dagelijkse dingen moeilijker uit voeren, ook moet er vaak voorzieningen aanwezig zijn of moet ik die zelf mee nemen. Ik kan niet meer alles eten en ga zo maar door. Omdat het onder werk tijd was, met een auto van de zaak, gaat de letselschade advocaat den bosch nu kijken wat er nog te doen valt. Of ik een schade vergoeding krijg, betaald verlof en ga zo maar door. Ik wil wel echt iets er voor terug want het kan echt niet hoe mijn leven nu is veranderd.