Draag de juiste schoenen en sokken

Naast het goed knippen van de nagels is het ook belangrijk dat je de juiste schoenen draagt. Niet iedereen heeft dezelfde voeten dus welke het meest geschikt zijn is voor iedereen anders. Zorg ervoor dat je schoenen altijd ruim genoeg zijn en niet te smal zijn of te strak zitten. Dit kan namelijk ook het ingroeien van teennagels bevorderen omdat ze dan onvoldoende ruimte hebben om de juiste kant op te groeien. Het is ook belangrijk goede sokken te dragen. Deze dienen niet alleen goed te passen maar zorg er ook altijd voor dat je voeten goed kunnen ademen. Hiervoor kies je het beste katoenen sokken.

Ingegroeide nagels goed ontsmetten

Bij een ingegroeide nagel heb je pijn maar het bemoeilijkt ook het lopen. Zeker als je veel staat of loopt kan het uitermate lastig worden. Als je een ingegroeide teennagel hebt kun je dagelijks (meerdere malen) een voetbad nemen om de pijn te verlichten maar ook om het te ontsmetten. Zeker als de nagel tot een ontsteking geleid heeft waarbij je voet gezwollen is, is het verstandig dit te doen. Voor het ontsmetten kun je verschillende producten gebruiken maar ook bepaalde merken wasmiddel, badschuim of soda kunnen al verlichting bieden. Als je een watje onder de nagel plaatst kan deze daar overheen groeien zodat deze niet meer verder ingroeit. Dit kun je zelf doen maar het is zeker raadzaam het door de huisarts of pedicure te laten behandelen.

Ingegroeide nagels verwijderen

Als de nagel al dusdanig ingegroeid is dat je erge pijn hebt of zelfs een ontsteking is het zinvol ermee naar de huisarts of pedicure te gaan. Zij kunnen het voor je oplossen zodat het niet verder gaat. Mocht dit niet afdoende zijn dan kun je in het ziekenhuis ook altijd de nagel in zijn totaliteit laten verwijderen maar het is beter het niet zo ver te laten komen. Het is vooral zaak tijdig in te grijpen als je een ingegroeide nagel hebt. Sommige mensen hebben vaak last van een ingegroeide nagel. Als het te vaak voorkomt kun je dit ook operatief laten behandelen zodat het niet meer terugkeert.

Nagel corrector bestellen

De ingegroeide nagel corrector kun je online bestellen bij Dermarolling.nl. Als je deze vandaag bestelt kun je er morgen al meteen mee aan de slag. Hoe het werkt kun je lezen in de bijgeleverde handleiding maar ook op internet staat beschreven hoe het in zijn werk gaat en hoe je ermee een ingegroeide nagel kunt voorkomen. Zo kun je zelf kijken of het een geschikt apparaat voor jou is voordat je overgaat tot de aanschaf ervan. Lees ook eens de ervaringen door van mensen die je voorgingen. Dan weet je ook of het wel of niet iets voor jou is.

Bestellen bij Dermarolling.nl

Een bestelling bij Dermarolling.nl is snel gedaan. Je kiest wat je wilt hebben uit het ruime assortiment verzorgingsproducten en cosmetica en plaatst het in het winkelmandje. Afrekenen kan ook nadat je de producten al in huis hebt als je dat prettiger vindt. Bestel je voor meer dan 40 euro per keer dan betaal je ook nog eens geen verzendkosten.