Fysiotherapie Veldhoven

Bij Fysiotherapie Veldhoven worden alle blessures van patiënten behandeld op basis van een filosofie die is voortgekomen uit de jarenlange behandeling van sportblessures. Een kenmerk daarvan is dat de eerste behandeling zo snel als mogelijk is na het ontstaan van de blessure wordt gegeven. Dus als je je rug hebt verdraaid, een knie hebt geforceerd of als je last hebt van een pijnlijke enkel, wordt het aanbevolen om binnen 24 uur de eerste behandeling bij Fysiotherapie Veldhoven te ondergaan. Tijdens de eerste behandelingen wordt gefocust op het wegnemen van de pijnklachten. Daarna verschuift de aandacht naar het toe werken naar volledig herstel.

Minder behandelingen bij Fysiotherapie Veldhoven

Door deze filosofie uit de sportgeneeskunde te gebruiken zijn er minder behandelingen nodig voor volledig herstel. Het belang van sporters, om zo snel mogelijk weer te kunnen beginnen met trainen, geldt ook voor ‘gewone’ patiënten. Met name door de pijnklachten zo snel mogelijk weg te nemen kan iemand alweer wat gemakkelijker gaan bewegen. Daarmee wordt voorkomen dat patiënten een geforceerde houding aannemen, wat weer andere lichamelijke klachten kan veroorzaken. Bij Fysiotherapie Veldhoven heeft men veel succes met dit lagere aantal behandelingen. Voor de patiënten is het ook prettig, want daardoor blijven de kosten van het totale behandeltraject enigszins binnen de perken.

Je kunt altijd terecht bij Fysiotherapie Veldhoven

Als je een blessure hebt, ongeacht of dat een gewone blessure is of een sportblessure, kun je bijna altijd terecht in de praktijk van Fysiotherapie Veldhoven. Uiteraard gaat de voorkeur uit naar een behandeling tijdens kantooruren. Maar als dat vanwege je baan niet mogelijk is, is het ook mogelijk om een afspraak te maken in de avonduren. Daardoor is de praktijk maximaal toegankelijk. Het is niet nodig om vanwege tijdgebrek behandelingen te missen. De flexibele openingstijden dragen dus ook bij aan snel herstel.