Goede acupunctuur Capelle a/d IJssel

acupunctuur Capelle a/d IJssel

acupunctuur Capelle a/d IJssel

Vanaf het moment dat ik naar de acupunctuur Capelle a/d IJssel ben geweest, zijn mijn klachten zo goed als verdwenen. Al een zeer lange tijd heb ik last van hoofdpijn. Deze werd met de dag erger en op een gegeven moment kon ik niet meer normaal functioneren. Via de huisarts werd ik doorverwezen naar een neuroloog. Hier kreeg ik te horen dat ik migraine had en met het advies om het rustiger aan te doen en de nodige medicijnen werd ik weer naar huis gestuurd. Helaas hielpen deze medicijnen mij niet en daarom ben ik verder gaan zoeken naar een oplossing.

acupunctuur Capelle a/d IJssel
acupunctuur Capelle a/d IJssel

Door de acupunctuur Capelle a/d IJssel van mijn migraine af

Normaal gesproken ben ik niet zo voor naalden, maar wanneer je pijn hebt doe je daar alles voor. Mijn eerste afspraak bij deze therapeut bestond uit heel veel vragen. Vragen vanuit mijn kant, maar zeker vanuit de kant van de therapeut Rijnmond. Er werd namelijk eerst uitgesloten dat ik lichamelijk niets anders mankeerde. Vaak komen deze hoofdpijnklachten door een ander probleem.

Door middel van zeer kleine naaldjes ben ik mijn behandeling ondergaan. Het leek veel enger dan het in werkelijkheid was. na ongeveer vijf behandelingen merkte ik al een duidelijk verschil. Mijn hoofdpijn werd steeds minder en op een gegeven moment was deze niet meer aanwezig. Nog nooit heb ik mijzelf zo goed gevoeld als na deze behandelingen.

acupunctuur Capelle a/d IJssel
acupunctuur Capelle a/d IJssel