Hypnotherapie

Al jaren wist ik dat er iets was met mij, maar ik kon het niet verwoorden. Na jaren ben ik te weten gekomen dat ik eigenlijk lijdt aan faalangst: ik ben bang om iets aan te vatten omdat ik bang ben dat ik het niet goed zal volbrengen, dat ik dit niet zal kunnen.

Ik heb al allerlei trucjes geprobeerd om dit te kunnen bewerken, maar tot zonder succes tot nu toe. Dit is een zeer zwaar leven, omdat het je leven totaal beïnvloedt, op alle vlakken. Daarom moest ik er wel dringend eens iets aan doen. Ik ben dus op aanraden van vrienden op zoek gegaan naar hypnotherapie, mijn laatste redmiddel. Na wat zoekwerk kwam ik terecht op deze website.

Mijn faalangst overwinnen door middel van deze therapie

De prijs was vrij hoog vond ik, hoewel het snel resultaat zou opleveren. Ik heb ook bekeken op het internet wat de ervaringen waren van anderen hiermee. Deze waren eigenlijk ook allemaal zo positief, waardoor ik het belangrijk vond om het toch op zijn minst eens te proberen. Ik heb het een kans gegeven en heb 3 sessies ingeboekt. Inmiddels zijn we een goede 3 maanden verder en merk ik ook echt wel verschil op. Natuurlijk zijn er ook nog wel eens moeilijkere momenten, maar dit is voor iedereen zo. Ik merk meer en meer positieve effecten ervan op mijn huidig leven: op professioneel vlak, maar zeker ook meer en meer op persoonlijk vlak. Ik begin ook meer en meer nieuwe mensen te leren kennen, waarbij ik faalangst zeker kan missen. Kortom, hypnotherapie heeft voor mij geholpen. Een echte aanrader.