In goede handen bij Helios Klinieken

Helios Klinieken

Ik ben zeer tevreden over Helios Klinieken. Het zorgaanbod is erg groot hier, dus je kunt er voor allerlei medische ingrepen terecht. Zelf heb ik hier een behandeling voor mijn hernia gehad en nu heb ik helemaal geen last meer van mijn rug. Ik liep eigenlijk al jaren met pijn in mijn rug rond en ik ben erg blij dat dit probleem nu opgelost is dankzij de goede zorg van deze kliniek!

Professioneel in goede zorg

Helios Klinieken

Mijn behandelende arts bij Helios Klinieken is zeer professioneel en kundig. Al tijdens het eerste gesprek had ik meteen het gevoel dat ik in goede handen was. Mijn rughernia was erg vervelend, maar gelukkig konden de problemen door middel van een operatie verholpen worden. Ik had me laten vertellen dat de wachttijden bij deze kliniek gemiddeld ongeveer een tot twee weken zijn, dus dat viel enorm mee! Ik kon zelf ook al binnen twee weekjes terecht voor de operatie en ik was daar erg blij mee, want ik wilde zo snel mogelijk van mijn hernia af. De operatie zelf ging heel goed, maar ik had eigenlijk niets anders verwacht.

Uitgebreide nazorg

Helios

Ik kon twee dagen na de operatie alweer naar huis om verder te herstellen. De nazorg bij deze kliniek vond ik erg goed, want ik kreeg regelmatig controles om te kijken of het goed zou genezen. Uiteraard mocht ik de eerste weken nog niet veel doen en moest ik goed uitrusten, maar langzaam en zeker merkte ik toch dat de herniaoperatie geslaagd was. Los van de pijn die ik direct na de operatie ervoer, merkte ik bijvoorbeeld algauw dat ik nu langer kon staan en lopen zonder dat ik door mijn rug schoot. Moet jij binnenkort ook een medische ingreep ondergaan? Schroom dan niet om contact op te nemen met Helios Klinieken, want hier ben je altijd in goede handen!