Lees alles over de MACS lift op Kliniekveldhoven.nl

De MACS lift is een facelift met langdurig effect. Deze techniek is vooral bestemd voor de verouderde huid. Niet alleen de huid wordt gelift maar ook het weefsel onder de huid. Om deze reden zal het resultaat van de facelift veel langer zichtbaar blijven. Het doel van de facelift is een gladde huid en een strakke kaaklijn. De specialisten van Kliniek Veldhoven vertellen je graag meer over de techniek. Hiervoor kan je terecht op de website waar veel informatie wordt gegeven en waar veel gestelde vragen beantwoordt worden. Wil je in aanmerking komen voor deze behandeling dan kan je een consult aanvragen in Veldhoven. De plastisch chirurg zal dan het doel, het traject en de eventuele risico’s met je doornemen. Natuurlijk is dit ook het moment waarop jij al je vragen kunt stellen.

Waar moet rekening mee houden bij de MACS lift behandeling?

De techniek is ingrijpender dan bijvoorbeeld een mini facelift. Je huid zal dan ook een aantal weken moeten herstellen na de behandeling. Hierbij enkele tips om het herstel zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.

  • Aangeraden wordt 2 weken voor en na de behandeling niet te roken. Dit werkt namelijk negatief op de doorbloeding van je huid.
  • Neem voldoende rust na de operatie, zeker de eerste twee weken mag geen inspanning geleverd worden.
  • Ga de eerste zes weken niet in de zon liggen of in de sauna, de zwelling die op kan treden door de warmte kan de genezing belemmeren.
  • Om de wondjes zo goed mogelijk te laten genezen wordt het niet aangeraden de eerste weken te gaan zwemmen of lange tijd te baden.
  • Je zal merken dat het moeilijker is om te eten na de ingreep. Dit komt doordat je je mond minder ver zal kunnen openen. Houdt hier dus rekening mee door bijvoorbeeld zacht voedsel te eten de eerste weken na de operatie.