Medik8 Hydr8 B5

Medik8 Hydr8 B5 is een vocht herstellend serum voor het gezicht en het lichaam. Het serum ondersteunt de huid bij het herstellen van de natuurlijke vochtbalans. Dit zorgt voor een verbetering van de huidtextuur. Het serum zorgt ervoor dat de huid helder, zacht en soepel wordt. Daarnaast zorgt het serum voor huidverjonging en het bevordert wondgenezing. Het serum is niet vettig en heeft een lichte textuur, waardoor het geschikt is voor alle huidtypen en voor alle leeftijden. Hydr8 B5 wordt gelijk geabsorbeerd door de huid en laat geen vettig laagje achter. Het serum hydrateert de huid tot 24 uur.

Het serum zorgt ervoor dat fijne lijntjes minder zichtbaar worden. Daarnaast zorgt het serum er ook voor dat de weerstand van de huid wordt verbeterd. Het serum beschermt de huid tegen schadelijke externe invloeden.

De twee belangrijkste ingrediënten in dit verzorgende en voedende Medik8 serum zijn Vitamine B5 en hyaluronzuur. Vitamine B5 zorgt voor verbetering van de huidstructuur en hydrateert de huid. Het helpt bij het vasthouden van vocht en bevordert aanmaak van collageen. Ook werkt Vitamine B5 goed samen met Vitamine C om de huid, die door de zon is beschadigd, te herstellen. Vitamine B5 kalmeert de geïrriteerde huid en heeft een anti-jeuk werking. Hyaluronzuur is een suikermolecuul dat van nature in de huid voorkomt. Het is een actief ingrediënt dat vocht vasthoudt, waardoor het in staat is de huid tot 24 uur te hydrateren vanaf de diepste lagen tot aan het oppervlak van de huid. Daarnaast kan hyaluronzuur openingen tussen huidcellen en de teint opvullen, waardoor fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden. Het serum is zeer eenvoudig te gebruiken. Breng ’s ochtends en/of ’s avonds vijf tot zes druppels aan op een gereinigde huid, voor het aanbrengen van een dag- en/of nachtcrème. Verdeel het serum gelijkmatig over het gezicht, hals, decolleté en andere gewenste plekken op het lichaam. Het serum zorgt ervoor dat de dag- en/of nachtcrème beter wordt geabsorbeerd door de huid. Het is ook te gebruiken als basis voor make-up. Bij acne of een vette huid is het gebruik van Medik8 Hydr8 B5 op zichzelf voldoende. Medik8 Hydr8 B5 bevat geen SPF, waardoor het belangrijk is om het overdag te gebruiken in combinatie met een dagcrème of andere producten die wel SPF bevatten. Dit serum zorgt voor een kalme, heldere, zachte en gehydrateerde huid. Het Medik8 Hydr8 B5 serum bevat geen parabenen en is parfumvrij en alcoholvrij.