Miconazolnitraat na het Zwemmen

Ik heb gisteren miconazolnitraat crème gekocht voor een schimmelinfectie die ik waarschijnlijk op mijn huid heb. Het is vakantie, ik heb dus veel gezwommen, vooral in dit mooie weer. We hebben een ontzettende goede zomer gehad. Enfin, het zwemmen heeft wat nare bijwerkingen geleverd. Vroeger had ik al wel eens last van voetschimmel. Ik gebruikte toen altijd een zalf die wel hielp, helaas duurde het wel altijd een week voor dat het weer weg was, daarna nog een week om te herstellen. Dit betekende dat ik dus twee weken niet mocht zwemmen, om daarna weer in hetzelfde cyclus te vervallen. Erg vervelend en een belemmering voor mijn jeugd. Door de miconazolnitraat is dit in ieder geval op gelost. Ik heb het gisteren op gedaan en het is nu al weg. Heel bizar, ik wist niet dat je huid zo een herstellend vermogen had. Daarom twijfel ik of het wel een schimmelinfectie was, maar ik weet het bijna wel zeker want ik herken zwemmerseczeem uit duizenden door mijn ervaringen. De miconazolnitraat kwam ik eigenlijk toevallig tegen, ik zocht iets tegen schimmel, wist niet meer wat ik vroeger had en kocht de miconazolnitraat. En wat een geluk want het werkt ontzettend snel, ik had dit vroeger ook al moeten hebben en weten. Misschien bestond het toen niet, ik weet het niet, maar toch ben ik blij dat ik het nu in ieder geval weet. De ruwe huid en de blaasjes zijn verdwenen, je ziet dat er al schilfers ontstaan om de huid weer een nieuwe laag te geven. De pijn en jeuk is al helemaal verdwenen, bij het opsmeren van de miconazolnitraat verdween het al.