Nitril handschoenen, waarom koop je deze?

Wegwerphandschoenen zijn een veelgebruikt product. Ze worden gebruikt in ziekenhuizen, restaurants en vele andere plaatsen.

Wegwerphandschoenen kunnen gemaakt zijn van latex, nitril of vinyl. Latex is het meest gebruikte materiaal voor wegwerphandschoenen, omdat het het gemakkelijkst te gebruiken en het goedkoopst te produceren is. Nitril is duurzamer dan latex en veroorzaakt minder snel allergische reacties bij mensen die gevoelig zijn voor latex. Vinyl is duurder dan latex, maar heeft een betere perforatieweerstand en duurzaamheid.

Wegwerphandschoenen worden meestal verkocht in dozen van 100 of 200 paar handschoenen per doos. Ze zijn er in verschillende maten (klein, middelgroot, groot), afhankelijk van hoe ze zullen worden gebruikt (bijvoorbeeld medisch versus industrieel). Er zijn ook wegwerphandschoenen verkrijgbaar met getextureerde vingertoppen

Waarom kies je voor Nitril handschoenen?

De handschoenen zijn een soort beschermende kleding die op de handen wordt gedragen. Ze zijn meestal gemaakt van rubber of latex en worden gebruikt in industrieën zoals de gezondheidszorg, voedselverwerking, schoonmaak en wetshandhaving.

Nitril handschoenen zijn een soort handschoenen van synthetisch rubber die bescherming bieden tegen contact met bloed of andere lichaamsvloeistoffen. Ze bieden een uitstekende barrière tegen vloeistoffen en zijn beter bestand tegen scheuren dan latex of vinyl.

Nitrilhandschoenen zijn gemaakt van synthetisch rubber. Het is een soort wegwerphandschoen die wordt gebruikt om met chemicaliën of andere gevaarlijke materialen om te gaan.

Nitrilhandschoenen zijn dun en flexibel, waardoor ze de ideale keuze zijn voor taken die behendigheid en tactiele gevoeligheid vereisen. Nitrilhandschoenen bieden ook een betere bescherming tegen de meeste chemicaliën dan latexhandschoenen. Ze worden vaak gebruikt in laboratoria, voedselbereiding en zorginstellingen.

Bij het hanteren van gevaarlijke stoffen moeten nitrilhandschoenen worden gedragen ter bescherming tegen huidcontact met giftige stoffen zoals zuren, logen, oplosmiddelen, alcoholen, oliën, detergenten en nog veel meer.