Paardenmelk capsules hielpen mij er boven op

logo (25)

Ik slik nu al twee maanden paardenmelk capsules. Paardenmelk komt het dichtst in de buurt van moedermelk. Ik kwam bij de paardenmelk capsules door een vrouw waar ik geregeld heen ga. Deze vrouw leest chakra’s en kan ze omzetten naar een nieuwe energie. Ik begrijp dat het wat zweverig klinkt maar het heeft mij al wel goed geholpen. Ik was in het begin ook wel sceptisch over de vrouw, maar besloot toch de voordeel van de twijfel te nemen en ging er toch maar eens heen op een dag. Het was vrij bijzonder, de helft van wat ze zei begreep ik niet zozeer, maar ze raakte wel gevoelige punten. En ik voelde mij daarna stuk beter. Ik heb al jaren last van mijn lichaam, alsof ik continu wat heb, het lijkt ergens psycho somatisch te zijn. Deze chakra vrouw helpt mij erbij om mij beter te voelen en het los te koppelen van het psychische. Ze zegt dan dat er blokkades zitten die ooit zijn ontstaan, elke aanraking en aanvaring en gebeurtenis slaat zich namelijk op in je cellen. Tenminste, dit zegt zij en dit geloof ik ook. Kijk maar eens naar mensen met het ptss syndroom. Ik ben er nu denk ik twintig keer geweest en ze kwam toen op een gegeven moment met paardenmelk capsules en dat dit mij erg goed zou doen. Ik heb dit toen gelijk besteld op internet en begon met het slikken van paardenmelk capsules. Ik voel mij na de eerste week al een stukken beter. Ik denk dat door de paardenmelk capsules en de sessies met de vrouw mijn lichaam nu minder mankementen vertoont. Ik heb namelijk niet echt ergens meer last van, alleen van mijn arm. Maar dit is echt chronisch en medisch verklaarbaar, helaas.