Pak lichamelijke klachten aan

fysiozandt

Veel mensen lopen te lang door met lichamelijke klachten terwijl dit niet nodig is. Fysio Veenendaal pakt direct de klachten aan welke je belemmeren met je dagelijkse werkzaamheden. Waarom langer blijven lopen met klachten, hoe langer je loopt met de klachten hoe beperkter je wordt in het bewegen. We pakken niet de symptomen aan, maar de bron waar de klachten vandaan komen om zeker te weten dat de klachten verdwijnen. In goed overleg door te luisteren naar de klant sporen we de exacte bron op waar de pijn of klacht vandaan komt om deze vervolgens te verhelpen.

Fysio Veenendaal

Een verkeerde houding kan pijnklachten geven

Intensieve belasting, een verkeerde houding of een verkeerde manier van bewegen kan overbelasting van de spieren veroorzaken of pijnklachten. Het is niet verstandig om door te blijven lopen met de klachten omdat deze niet vanzelf weggaan, maar juist erger worden als je ermee doorloopt. Bepaalde bewegingen of handelingen gaan moeilijker, of in het ergste geval kun je bepaalde bewegingen of acties helemaal niet meer uitvoeren door de pijn. Laat het niet zover komen en laat je behandelen bij Fysio Veenendaal om van je klachten af te komen en weer vrij te kunnen bewegen.

Wacht niet langer en onderneem actie

Fysio

Door op tijd actie te ondernemen en eventueel de klachten aan te pakken voorkom je erger. Met een goede aanpak van de klachten bij de bron kun je weer vrijuit bewegen zonder rekeningen te moeten houden met pijn bij het bewegen. Ook voor advies op welke manier je kunt bewegen om de spieren niet te overbelasten kun je bij Fysio Veenendaal terecht. Tijdens een gesprek kunnen we kijken wat de beste mogelijkheden zijn om je snel van de klachten af te helpen. Met de meeste zorgverzekeraars heeft de fysiotherapie praktijk een contract om de behandeling te vergoeden.