Psycholoog Amersfoort Noord voor paniek aanvallen

Ik woon in Noord en zocht dan ook naar een psycholoog amersfoort noord. Er waren er best nog wel wat; psycholoog amersfoort noord. Ik koos er maar eentje en ik ben blij met mijn keuze want het is denk ik de beste psycholoog amersfoort noord, mocht je ook er heen moeten, ga dan naar deze, want hij is echt goed. Ik had al jaren last van paniek aanvallen maar ik deed er nooit wat mee, wel merkte ik dat het daardoor erger werd, soms was ik wel twee uur bezig met een paniek aanval, het belemmerde echt mijn leven op een gegeven moment, mijn relatie ging zelfs uit omdat mijn ex vriend vond dat ik aan mijzelf moest werken. Groot gelijk maar ik wilde dit niet. Ik wist ook niet precies waar de angst vandaan kwam bij de paniek aanvallen, ik had niet echt trauma’s, dacht ik en had best een goed leven, was niet angstig of zo, nou ja dan wel in mijn paniek aanvallen maar verder niet. De psycholoog amersfoort noord heeft mij hierbij wel geholpen, we zijn eerst gaan kijken naar de paniek aanvallen, hoe kan ik dit zo goed mogelijk onder de duim houden, dat heb ik inmiddels wel geleerd, ik denk nu niet meer dat ik dood ga, ik weet dat het een lichamelijke reactie is op een emotie en dat het niet van mij is, het hoeft in ieder geval niet van mij te zijn.