Rituals Cadeaubon van mijn Vader

rituals313sIk heb een rituals cadeau bon gekregen van mijn vader. Ik vond dit zo lief! Mijn vader geeft namelijk niet echt cadeautjes, hij vind dit maar moeilijk. Hij heeft drie dochters en onze moeder is overleden toen ik jong was. Ik ben dus opgegroeid met alleen een vader. Ik heb het vaak met hem te doen gehad, zit hij dan met drie jonge meiden. Hij kon zich denk ik maar moeilijk inleven. Toch heeft hij dit fantastisch gedaan. Hij heeft ons prima geholpen met bijvoorbeeld onze menstruatie. Waar mening man hier niks van wil weten, zag mijn vader het als taak om ons hier over te leren. Hij had echt een soort van les modules voorbereid, en een tijdje hadden we elke week een avond les over de vrouw. We leerde dus hoe het werkte, wat we moesten doen, dat we ons nergens voor hoefde te schamen en dat we altijd bij hem terecht komen. Het is echt een enorme goed zak, zo lief, hij probeerde ook een beetje het taboe te doorbreken omdat het gewoonweg niet anders kon. Hij vond het erger als wij niks durfden te zeggen of ons ergens voor schaamde dan dat hij geconfronteerd werd met zijn dochters die vrouwen werden. Het resulteerde uiteindelijk ook dat mijn zusjes gewoon bij liefdes advies naar hem toe gingen. Dit leverde hilarische momenten op, mijn vader wil natuurlijk het liefst dat er geen man bij ons in de buurt komt. Maar hij weet ook dat dit niet mogelijk is. Een goede vader dus, het enige wat hij alleen nooit heeft gekund, is cadeautjes kopen. Hij zij dat dit zijn gebrek was en dat hem het enorm speet. Meestal mochten wij dus maar ons eigen cadeaus uitzoeken, wat natuurlijk prima was. Maar laatst kwam hij dus met een rituals cadeaubon, gewoon zomaar, een rituals cadeaubon, hij zei dat ik dit verdiende omdat ik het allemaal zo goed deed.