Rouwbegeleiding, lees hier meer over

Rouwbegeleiding

Rouwbegeleiding heeft mij bijzonder goed geholpen, nadat ik mijn baan was verloren. Ja, je leest het goed, want niet alleen als je een dierbare verliest kan je hier terecht. Een baan verliezen kan hetzelfde effect hebben als iemand die je lief hebt verliezen.

Meer dan 25 jaar heb ik voor dezelfde baas gewerkt en daarom kwam de klap hard aan toen ik te horen kreeg dat ik ontslagen zal worden. ik moest plaats maken voor de jongere werknemers die een andere kijk op de werkzaamheden hadden. Hoe zeer ik ook mijn best had gedaan, ik moest afscheid nemen van dit bedrijf en de werkzaamheden. Rouwbegeleiding

De rouwbegeleiding heeft mij zeer goed geholpen

Omdat het allemaal best wel rouw op mijn dak kwam, dat ik van het ene op het andere moment zonder baan kwam te zitten, had ik het loodje erbij neer gelegd. De tijden die daarop volgden ging ik in een neerwaartse spiraal naar beneden. Ik had nergens meer zin in en nam nergens meer deel aan. Op den duur leek ik wel een kluizenaar geworden. Gelukkig had een goede buurvrouw in de gaten wat er meet mij aan de hand was en zij heeft voor mij een afspraak bij het Holistisch Centrum Brabant gemaakt. hier ga je met een coach aan de slag om de oorzaak van mijn probleem aan te pakken. Hierbij wordt niet naar één bepaald punt gekeken, maar naar mijn geheel. In eerste instantie vond ik het maar niks om hierheen te gaan, maar al snel kreeg ik in de gaten dat er veel gevoelige snaren werden gevonden. Inmiddels heb ik weer een leuke baan en gaat het bijzonder goed met mij, mede te danken aan deze begeleidingRouwbegeleiding