Schrik jij van de hoortoestellen prijzen?

Vindt jij de hoortoestellen prijzen ook zo hoog? Dan ben jij waarschijnlijk nog niet bij een expert geweest. Bij Phonac ben je namelijk aan het juiste adres wanneer jij aantrekkelijke kosten wenst om mensen beter te kunnen verstaan. Wanneer het gehoor is beschadigd, dan dien je hier tijdig iets aan te doen om het niet erger te maken.

Afspraak bij de huisarts

Het is dan ook enorm van belang om een afspraak te maken bij de huisarts. Zij kunnen jou uiteindelijk doorverwijzen naar het ziekenhuis. Hier zal je diverse onderzoeken krijgen alvorens er een definitief antwoord uit gaat komen. Ook ik heb hier toen die tijd aan meegedaan. De klachten om mensen goed te kunnen verstaan werd met de dag erger. Ik zat er niet op te wachten om over een tijdje helemaal niks meer te kunnen verstaan. Zodoende heb ik toen die tijd een afspraak gemaakt bij de huisarts. Hopelijk konden zij mij de juiste antwoorden toereiken.

Doorgestuurd

Vrijwel meteen ben ik doorgestuurd naar het ziekenhuis voor verdere onderzoeken. Een vermoeiende dag aangezien je natuurlijk bij iedere test goed moet luisteren om het te kunnen verstaan. Ik ging er dan ook al wel vanuit dat er hoortoestellen prioriteit nummer één zou worden bij mij. Veel mensen vroegen dan ook aan mij of dat ik niet geschrokken was. Ik moet eerlijk bekennen dat het heerlijk is dat ik weer mensen kan verstaan!