Serum voor al jouw huidproblemen

Serum

Een serum is een middel waarmee je jouw huid weer kan krijgen zoals deze hoort. Als je een droge huid hebt of als je last hebt van pigmentvlekjes of fijne lijntjes in je gezicht, dan kan een serum heel goed werken. Een serum is alleen wel degelijk wat heftiger voor je huid dan een crème, ook is het duurder. Veel mensen gebruiken een serum terwijl ze aan een zalfje genoeg hebben of andersom.

Serum

Verschil tussen een serum en crème

Het grootste verschil tussen een serum en een crème is dat een crème vettig is en een serum niet. Een serum is soepel en licht en het laat geen vettig laagje op je gezicht achter. Op microscopisch level is het verschil nog beter te zien. Een crème is gemaakt van wat dikkere moleculen dan een serum. Daarvan is het nadeel dat het moeilijker is om in je huid te trekken. Bij een serum kan het zo je huid in trekken. Daarom laat het ook geen vettig laagje achter op je huid. Tot slot is een serum ook veel geconcentreerder dan een crème. Dit zorgt voor een beter werking, maar ook voor een wat hogere prijs. 

Serum

Het cosmeticahuis

Bij Het Cosmeticahuis hebben ze allerlei verschillende serums voor jou. Op de website vind je precies wat je nodig hebt. Ze hebben een goed overzicht van de verschillende serums. Al deze serums zijn op basis van vitamine c wat een klein extraatje is voor je lichaam.