Summer ready met ontharen Nijmegen

De zomer kwam eraan en ik wou mij niet druk maken over al die stoppeltjes, ingegroeide haartjes die gaan ontsteken en het dagelijkse scheren. Ik wilde mijzelf daarom definitief laten ontharen en heb ervoor gekozen om dit te laten doen bij Dermavisie ontharen Nijmegen. Zij maken gebruik van de behandelingen M22 of Harmony Lite systemen.

Hoe werkt definitief ontharen bij ontharen Nijmegen?

Het licht van het ontharingsapparaat heeft een bepaald golflengte die zich specifiek richt op het pigment in het haartje. Het pigment warmt hierdoor op en de warmte wordt hierdoor via het haartje naar het haarzakje geleidt. Door de plotselinge warmte die ontstaat in het haarzakje, wordt het haarzakje vernietigd.

Ik kan zeggen dat ik gelijk resultaat zag na de eerste behandeling. De haartjes kwamen minder snel terug en ze waren een stuk dunner. Mijn huidtherapeut vertelde dat ik bij Dermavisie ontharen Nijmegen 6 tot 8 behandelingen nodig had voor het definitief verwijderen van alle haartjes. Uiteindelijk heb ik 7 behandelingen gehad met het gewenste resultaat! Het is een aanrader om bij Dermavisie ontharen Nijmegen een behandeling te doen voor het definitief verwijderen van haar.

Waarom ontharen nijmegen bij Dermavisie?

  • Erkend bij zorgverzekeraars
  • Dermavisie heeft een groot behandelingsaanbod
  • Dermavisie beschikt over gekwalificeerde behandelaars
  • Ze beschikken over professionele apparatuur