Waarom gaat u niet eens met een burn-out coach in Utrecht praten?

ik heb nu tien jaar geleden de opleiding communicatie afgerond. Ik vond de studie destijds heel erg leuk en heb een erg leuke studententijd gehad. Ik heb toen erg veel leuke mensen ontmoet en tot op heden heb ik een leuke vriendinnen groep overgehouden aan deze tijd. De studie communicatie paste ook heel erg goed bij mij. Ik vond het erg interessant omdat communicatie iets van alle tijden is. Het is en zal altijd heel erg belangrijk blijven en heel veel mensen weten er toch te weinig van af. Mijn eindstage was bij de gemeente. Dit was een erg goede stage plek waar veel van mijn medestudenten erg jaloers op waren. Ik heb hier erg veel geleerd en ben zo het werkveld ingerold. Toen ik aan het eind van mijn afstudeerstage bij de gemeente een baan aangeboden kreeg heb ik dit aanbod dan ook gelijk geaccepteerd. Ik heb hier vooral de eerste jaren met veel plezier gewerkt en ook heel erg veel mogen leren. Toch merkte ik dat mijn werkplezier veel minder werd. Mijn vriend merkte ook aan mij dat ik veel prikkelbaarder en chagrijniger deed. Toen wij 5 jaar geleden onze eerste dochter mochten verwelkomen werd het alleen maar slechter met mijn mentale gezondheid. Ik ervaarde erg veel stress van de kleinste dingen en merkte dat ik niet goed genoeg kon genieten van het moederschap. Ik ben toen een dag in de week minder gaan werken maar mijn klachten werden hier niet minder van. Ik voelde me eigenlijk alleen maar slechter en nog meer achteruit gaan. Mijn vriend heeft op een gegeven moment tegen mij gezegd dat hij dacht dat ik overspannen was of misschien zelfs een burn-out had. Alhoewel ik dit erg vervelend vond om te horen was er ook een soort opluchting. Ik wist eindelijk waar mijn klachten vandaan kwamen en toen ik me ging verdiepen in burn-outs wist ik zeker dat dit is waar ik last van had. Ik ben toen op zoek gegaan naar een burn-out coach in Utrecht, deze heb ik al snel gevonden via liberi.nl

Goede burn-out coach in Utrecht

Ik ben erg blij dat ik bij deze burn-out coach in Utrecht terecht ben gekomen. Ik heb het idee dat er eindelijk erkenning is voor de klachten waar ik al jaren tegen aan loop. Het is erg prettig dat deze burn-out coach in Utrecht mij zo goed kan helpen met mijn klachten en mij ook zo goed begrijpt. Dit gaf mij het gevoel dat ik niet alleen in dit proces was en dat dit een veel vaker voorkomend probleem is bij mensen van mijn leeftijd.

Ik hoop u ook te kunnen helpen

Mocht u nou ook last hebben van de klachten die ik hierboven heb beschreven? Twijfel dan niet om op bezoek te gaan bij bijvoorbeeld een burn-out coach in Utrecht. Dit heeft mij enorm geholpen. Kortom;

  • neem vooral eens een kijkje op deze site
  • lees u in over wat een burn-out precies is
  • vraag eventueel een gesprek aan

Ik hoop dat ik u hiermee heb kunnen helpen.