Welke ingrepen zijn er bij een plastisch chirurg?

Een plastisch chirurg is voor veel mensen echt een redder in nood. De meeste mensen die naar een plastisch chirurg gaan zijn uitzichtloos. Deze mensen zijn niet meer tevreden met zichzelf en willen er alles aan doen om weer hun eigen schoonheidsideaal te bereiken. Ouder worden of een ongeluk kunnen ervoor zorgen dat je lichaam er anders uit gaat zien zoals je zou willen. Gelukkig zijn er voor al deze mensen de plastische chirurgen van A Klinieken. Zij zullen ervoor zorgen dat je weer van je eigen lichaam gaat houden. Wil je weten wat je allemaal aan jezelf kunt laten veranderen? Lees dan snel verder!

Bovenooglidcorrectie

Je kunt eigenlijk alles wel aan jezelf laten veranderen. Ieder deel van je lichaam kan worden gemaakt zoals jij dat zelf wilt hebben. Een van de dingen dat vaak wordt gedaan is een bovenooglidcorrectie. Een ooglidcorrectie is vaak de oplossing voor het slapper worden van de bovenoogleden. Een bovenooglidcorrectie wordt soms ook wel een ooglift of een blepharoplastiek genoemd. De overhangende huid wordt strak getrokken, weggesneden en weer dichtgemaakt in een plooi. Hierdoor krijg je een jongere en frissere uitstraling en zie je niet eens dat je een ooglift hebt gehad!

Neuscorrectie

Ben je niet tevreden met je eigen neus? Dan is het een goed idee om een neuscorrectie uit te laten voeren. Dat kan bijvoorbeeld zijn als je een bobbel in je neus hebt, een scheve neus hebt of een te brede neuspunt hebt. Al deze dingen kunnen eenvoudig met een neuscorrectie worden weggehaald.