Zorgverzekering Aanpassen Eind van het Jaar

logo-e714968c6ade899fc5192f1718ffb81fIk had al het vermoeden dat ik te veel betaalde voor mijn zorgverzekering. Ik hoorde over een website waar je zorgkorting kon krijgen en een vergelijkend onderzoek, hier kon ik dus echt testen of ik te veel betaalden. En ja hoor, dit was ook zo, ik kon zeker zestig euro besparen, dit is echt enorm veel en die extra zestig euro per maand kan ik wel gebruiken moet ik zeggen. Daarnaast kon ik op mijn huidige zorgverzekering ook zorgkorting krijgen, dit is al helemaal fijn en handig. Ik moet wel wachten tot januari voor dat ik de gegevens kan wisselen en aanpassen maar dat maakt niet uit, ik weet dan in ieder geval dat ik het nieuwe jaar in ga met veel meer geld om te besteden, terwijl ik nog steeds goed verzekerd ben bij de zorgverzekering. Ik heb dan denk ik ook minder eigen risico die ik moet betalen, misschien hou ik zelfs wel wat over, dit lijkt mij helemaal ideaal. Ik hoop het, want ik ben het echt zat om elke maand maar net weer rond te komen. Het is soms echt afzien, dat ik dan bijna geen eten meer kan kopen, en dat is natuurlijk belachelijk in een westers land waar genoeg mogelijkheden zijn en liggen. Ik heb ook al gevraagd om een loonsverhoging op mijn werk maar tot dus ver niet gekregen. Gisteren hoorde ik wel dat er een kans op promotie was, maar dat er dan wel extra targets gehaald moeten worden. Ik ga mijn best doen om dit te behalen.